fbpx

Reserveren

Informatie over reserveren bij Klein Zwitserland

Wij zijn maandag t/m zondag geopend. Doordeweeks vanaf 11 uur en in het weekend vanaf 10 uur.

Op dit moment hanteren we een maximum van 15 personen per tafel. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan 15 personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je telefonisch contact op te nemen via: 0343 510 165.

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld, je ontvangt hiervan ook een email. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen.

Klein Zwitserland is onderdeel van Brothers Horeca Groep. Mocht het restaurant vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere restaurants van Brothers Horeca Groep. Klik hier voor een overzicht van alle locaties van Brothers Horeca Groep. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Let op: reserveer je om te komen kaasfonduen? Geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’

Groepsreserveringen

Wil je reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen of heb je specifieke wensen? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen via: 0343 510 165. Wij doen dan ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Je kunt ook een groepsreservering plaatsen via onderstaande button.

Menukaart

Bekijk onze menukaart met heerlijke lunch en diner gerechten en natuurlijk al onze soorten pannenkoeken hier.

Overig

Reserveren voor vandaag
Wilt u reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.

Zakelijke aanvraag
Voor een zakelijke aanvraag, informatie over een feest of huwelijk kun je het beste een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Onze salescollega neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Klein Zwitserland!

Kom je bij ons werken?