fbpx

Menukaart

Altijd een reden voor eten & drinken bij Klein Zwitserland

Ben je ook zo dol op pannenkoeken? Dan kan je bij ons je hart ophalen met de ruime keuze aan verschillende varianten die we op onze kaart hebben staan. Maar je kan ook genieten van koffie met gebak, een uitgebreide lunchkaart, kaasfondue en onze à la carte dinerkaart. Onze keukenbrigade kookt met passie en laat zich inspireren door de seizoenen. 

Heb je dieetwensen of een allergie? Laat het ons weten of bekijk vast alle allergenen online! Ons keukenteam doet zijn uiterste best om hier rekening mee te houden. Daarnaast kan ons personeel precies vertellen welke gerechten bepaalde allergenen bevatten.

Lunch

Wij hebben diverse lunchgerechten, waaronder natuurlijk pannenkoeken met een ruime keuze aan beleg, maar ook broodjes en andere warme lunchgerechten staan bij ons op de kaart.

Diner

Bij Klein Zwitserland kun ook terecht voor een gezellig 3-gangen menu, we hebben genoeg gerechten waar je uit kunt kiezen vooraf, hoofd en na!

Borrel

Gezellig borrelen? Dat kan! Met diverse gebakjes, snacks en frisse drankjes op de kaart zit je bij Klein Zwitserland altijd goed, zowel binnen in het restaurant als op het terras.

Kom je bij ons werken?