fbpx

Over Restaurant Klein Zwitserland

Fijnproevers opgelet: Klein Zwitserland brengt sinds 1967 Driebergen op smaak. Wat als een intiem, knus en karakteristiek fondue- en steengrillrestaurant begon, is uitgegroeid tot een kindvriendelijk, veelzijdig en volwaardig familie/ pannenkoekenrestaurant met plek voor 120 gasten. Kortom, een vertrouwde eet- en plezier gelegenheid voor buurtbewoners. En een smakelijke uitvalbasis voor toeristen jong én oud!

Klein Zwitserland staat als een huis in het hart van de provincie Utrecht. Sinds 2010 vormt het restaurant tevens het centrum voor feesten en partijen voor grote en minder grote gezelschappen. Waaronder de laagdrempeligheid, bereikbaarheid en het lekkere eten voor een vriendelijke prijs in gemoedelijke sferen. Vergeet ook de speelhoek en onze speeltuin niet! 

Onze pannenkoeken

Klein Zwitserland heeft een uitgebreide kaart met de meest uiteenlopende recepten. Pannenkoeken zijn onze specialiteit. Zoet, hartig, goed gevuld of eenvoudig. Wat je ook kiest, ze zijn gegarandeerd om je vingers bij af te likken!

Onze gasten op #1

Maar de absolute nummer 1 op de kaart heet gastvrijheid. Wij doen er alles aan maximaal te scoren op klanttevredenheid. Ook buiten de keuken. Met deze grote ambitie beschikt Klein Zwitserland over alle ingrediënten om van jouw high tea, brunch, koffiebreak of diner een heerlijke eetbelevenis te maken.

Smaakt het naar meer? Graag tot ziens in Driebergen!

Kom je bij ons werken?