fbpx

Activiteiten

Klein Zwitserland is het middelpunt van een breed scala aan activiteiten

Pannenkoeken en andere lekkernijen zijn reden nummer één om aan te schuiven in ons restaurant. Maar wist je ook dat er diverse activiteiten rondom ons mogelijk zijn?

Familie, vrienden, kennissen en andere gezelschappen die een dag op tournee zijn en graag willen proeven van hun pleziertocht in het hart van Nederland, worden op hun wenken bediend. Klein Zwitserland is centraal gelegen tussen de vele fiets- en wandeltochten die in de omgeving van Driebergen, Zeist, Maarn en Austerlitz worden georganiseerd.

Gauw tussendoor even opladen terwijl je van je kop koffie geniet, of maximaal op de relaxtour met een heerlijke pannenkoek of ander gerecht als kers op de taart? Wat je plannen ook zijn, zowel binnen als buiten Klein Zwitserland is er altijd wat te doen!

Smaakt de legio activiteiten in onze regio naar meer? Kom gerust sfeerproeven. Je bent van harte welkom!

Verken de omgeving eens anders!

Tour & Pannenkoek 

Prijs: v.a. 42.00 p.p.

Lekker touren op een tweewieler naar keuze en onderweg bij Klein Zwitserland een heerlijk belegde pannenkoek!

Praktische informatie
Te reserveren op maandag t/m zaterdag

Vervoer
Keuze uit: Solex | E-chopper | E-kickbike | E-fatbike

Tussenstop
Pannenkoek met twee toppings naar keuze en een consumptie (pils, fris of huiswijn)

Eenvoudig reserveren
Deze tour reserveer je via: Solex verhuur Woudenberg.

* Bovenstaande prijs is een vanaf prijs. De prijs is afhankelijk van het type tweewieler.

Fietsen

Een gouden tip voor de fanatieke fietsers: Klein Zwitserland is als officiële tussenstop opgenomen in de fietsroutes uit de omgeving. Er is dus altijd een excuus om ons restaurant als bestemming op de kaart aan te vinken. Hoe sportief je je ook wilt voordoen, je komt met geen mogelijkheid om ons smulfestijn heen!

GRATIS e-bike opladen

Wat je daarnaast ook kunt afvinken is het inplannen van het laadmoment van jouw elektrische fiets of e-bike. Dit kan bij ons geheel GRATIS terwijl je van je hapje of drankje geniet.

Download de fietsroute app

Meteen vastleggen die hap? Download de Route.nl app via: https://www.route.nl/app. En kies uit één van routes langs Klein Zwitserland voor de gezelligheid én de lekkere trek!

Wandelen

Wandelaars uit de omgeving weten ons restaurant blindelings te vinden Maar ook de minder bekende bezoekers van Driebergen, Zeist, Maarn en Austerlitz kunnen de geur van overheerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen moeiteloos te volgen.

De tocht naar Klein Zwitserland wordt onder andere ingezet vanaf de Utrechts Heuvelrug: een populair en prachtig wandelgebied. Het landschap, met zijn karakteristieke glooiingen, heeft veel schoonheid en diversiteit te bieden. Zo laat het gebied zich kenmerken door bossen, meren, weidse zandverstuivingen en heidevelden. De routes, verkrijgbaar in ons restaurant, variëren van een bescheiden 6,5 tot serieuze afstanden van wel 14 kilometer.

Kom je bij ons werken?