fbpx

Bekijk hier de digitale menukaarten met complete allergie informatie per gerecht

Lunch

Wij hebben diverse lunchgerechten, waaronder natuurlijk pannenkoeken met een ruime keuze aan beleg, maar ook broodjes en andere warme lunchgerechten staan bij ons op de kaart.

Diner

Bij Klein Zwitserland kun ook terecht voor een gezellig 3-gangen menu, we hebben genoeg gerechten waar je uit kunt kiezen vooraf, hoofd en na! 

Borrel

Gezellig borrelen? Dat kan! Met diverse gebakjes, snacks en frisse drankjes op de kaart zit je bij Klein Zwitserland altijd goed, zowel binnen in het restaurant als op het terras.

Gastenboek

 • Vandaag een Moederdagbrunch afgehaald van Klein Zwitserland. Was heel gevarieerd en uitgebreid. We hebben ervan genoten.

  Carlak
  Tripadvisor
 • Achter bij het restaurant is een gezellige zaal die je af kun huren. Wij hebben daar als familie heerlijk gegeten. We hadden voor steengrillen gekozen. Dit was uitstekend verzorgd en een dikke 10 voor de bediening die deze avond tot in de puntjes verzorgde!

  Marjolein
  – Tripadvisor
 • Dit gezellige restaurantje is een echt familie restaurant en heeft daarom ook een echte speelhoek (huis) voor de kinderen. Jammer dat toen wij er waren het slecht weer was want je kunt hier fantastisch wandelen. De kaart is eenvoudig doch interessant te noemen. Ik kies voor een Italiaanse bol met spareribs vlees. Leuk en lekker. Hierbij drink ik een speciaal biertje van de tap (heerlijk). Iemand van ons had patat en die was huisgemaakt en lekker knapperig. De bediening was vlot, vriendelijk, oplettend en lieten ons niet lang wachten. Allemaal dik in orde. Als het een keer mooi weer is zal ik deze gelegenheid zeker weer bezoeken.

  Arie
  – Tripadvisor
 • Het restaurant bevindt zich in een prachtige omgeving. Je waant je even in “klein Zwitserland”. Het is echt een idyllische plek.
  Je kan er heerlijk eten en de kinderen kunnen lekker spelen zowel binnen als buiten. Lieve bediening helemaal leuk!

  Rosemarie
  – Facebook
 • Gezellig terras, lekker gebak, grote keuze aan drank, warm en koud. Lekkere keuken met voor ieder wat wils, goed en aardig personeel.

  Josee
  – Facebook

Genoten bij Restaurant Klein Zwitserland in Driebergen-Rijsenburg? Je doet ons een groot plezier met een positieve recensie op Bookdinners, Tripadvisor, Facebook of Google!

  Kom je bij ons werken?